Kontakt os

Kontakt info

Besøg os

Skovvej 44, 8723 Løsning

}

Telefontider

Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00

v

Kom i kontakt

Lotte:     +45 612 612 90

Michael: +45 612 612 95
faktotumdanmark@gmail.com

Skriv en besked til os her

15 + 7 =

Levering

Ved levering af varer fra Faktotum vil du helt sikkert opleve emballage der ikke er påtrykt vores logo. Det er fordi vi genbruger plast og pap fra lokale virksomheder og fra vores private husholdning som indpakning.

Garanti

Her ved Faktotum køber du et holdbart produkt. Et stykke gedigent håndværk. Vi kan ikke garantere at kunne bytte til et lignende produkt, da alle vores varer er unika produkter. Vi tror mere på at levere kvalitet der holder og ikke skal byttes. Hvis der sker noget med produktet i dets levetid, så hjælper vi gerne med en løsning.

Kvalitet

Her ved Faktotum står vi selv for hele processen fra design til produktion til færdig vare. Alt foregår i eget værksted, hvor Michael smeder og bearbejder alt fra bunden af. Med en uddannelse som maskinarbejder og en skydelære som sin bedste ven er alle produkter præcisions arbejde. Alt er lavet med omhu og i bedste kvalitet.

Kundeservice

Da vi kun er 2 der driver Faktotum med både det administrative og i produktion, er vi ikke altid lige nemme at få fat på.

Det betyder dog ikke at vi ikke har lyst til at høre fra jer. Skriv endelig om alt mellem himmel og jord. Eller hvis du gerne vil lave en aftale om besøg eller har et spørgsmål ang en vare eller levering.

B2B

Hvis i som firma syntes der er noget der vækker jeres interesse her ved Faktotum, så tag endelig kontakt.

Vi laver gerne special ordre fx facadeskilt eller inventar. Mange gange som virksomhed har i selv nogle brugbare materialer liggende, der måske kan bruges og samtidig fortælle en unik historie.

Vi bruger Dinero og kan sende faktura til betaling denne vej.

Kontakt Faktotum

Skriv til Faktotum via besked formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Senest indenfor 2 hverdage har du svar. Og vi er fuldstændig pjattet med at få beskeder.