kontakt informationer om FAKTOTUM

Skriv en besked til os her

8 + 7 =

Levering

Ved levering af varer fra FAKTOTUM vil du helt sikkert opleve emballage der ikke er påtrykt vores logo. Det er fordi vi genbruger plast og pap fra lokale virksomheder og fra vores private husholdning som indpakning.

Garanti

Her ved FAKTOTUM køber du et holdbart produkt. Et stykke gedigent håndværk. Vi kan ikke garantere at kunne bytte til et lignende produkt, da alle vores varer er unika produkter. Vi tror mere på at levere kvalitet der holder og ikke skal byttes. Hvis der sker noget med produktet i dets levetid, så hjælper vi gerne med en løsning.

Kvalitet

Her ved Faktotum står vi selv for hele processen fra design til produktion til færdig vare. Alt foregår i eget værksted, hvor Michael smeder og bearbejder alt fra bunden af. Med en uddannelse som maskinarbejder og en skydelære som sin bedste ven er alle produkter præcisions arbejde. Alt er lavet med omhu og i bedste kvalitet.

Kundeservice

Ring gerne mellem kl 16-18. Ja, der er stadig et job der skal passes ved siden af, så lidt begrænsede telefon tider.

Derfor: skriv endelig gerne en mail eller en besked gennem formularen her til venstre. Så kan du, kære kunde, skrive når du har tid og vi lover være så Jens Lyn hurtige som muligt…

Skriv endelig om alt mellem reol og puder laughing Eller hvis du gerne vil lave en aftale om besøg eller har et spørgsmål ang en vare eller levering.

B2B

Hvis i som firma syntes der er noget der vækker jeres interesse her ved FAKTOTUM, så tag endelig kontakt.

Vi laver gerne special ordre fx facadeskilt eller inventar. Mange gange som virksomhed har i selv nogle brugbare materialer liggende, der måske kan bruges og samtidig fortælle en unik historie.

Vi bruger Dinero og kan sende faktura til betaling denne vej.

Kontakt Faktotum

Skriv til FAKTOTUM via besked formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Senest indenfor 2 hverdage har du svar. Og vi er fuldstændig pjattet med at få beskeder.